Tipy na využití magnetických fólií

Tipy na využití magnetických folií 

Magnetické fólie, jak už název napovídá, obsahují magnetický prvek, který tvoří magnetickou vrstvu. Tyto fólie jsou vyrobeny z pružného a ohýbatelného materiálu, který obsahuje feromagnetické částice. Magnetické částice umožňují fólii přitahovat k sobě magnety a udržovat silný kontakt s kovovými povrchy. Magnetické folie jsou velmi snadno aplikovatelné na různé kovové povrchy. Stačí je jednoduše přiložit a magnetická síla zajistí pevné přichycení. Taktéž jsou snadno přenositelné, což znamená, že je můžete snadno přenést z jednoho místa na druhé.

Magnetické fólie se často používají jako praktický a flexibilní reklamní nosič. Na tyto fólie lze snadno tisknout loga, reklamní sdělení nebo grafiku, čímž umožňují snadné a efektivní propagování značky nebo produktu na různých površích. Magnetické fólie se často aplikují na karoserii automobilu, dveře ledničky, reklamní tabule, nástěnky a dalších kovové povrchy, které jsou na očích a pomohou vám s propagací vaší formy.

Jejich vlastnosti vám umožňují je snadno aplikovat, ale taktéž je snadno odstranit. Pokud je s nimi zacházeno s nejvyšší opatrností, mohou být vašimi marketingovými pomocníky velmi dlouhou dobu.  Magnetické fólie jsou velmi populární mezi firmami, které potřebují rychle a snadno změnit svou reklamu nebo kontaktní informace.

Zdroj: https://www.unimagnet.cz/

Magnetické fólie lze využít na mnoho způsobů, jako vidíte na obrázku.

Druhy magnetických fólii

Existuje několik různých druhů magnetických fólií, které se liší v různých vlastnostech a aplikacích.

Klasická magnetická fólie je základní typ, který má magnetickou vrstvu na jedné straně a snadno přilne ke kovovým povrchům.

Samolepicí magnetická fólie je tvořena dvěma vrstvami. Na jedné straně je magnetická a lepící vrstva na straně druhé. To umožňuje snadné připevnění fólie na různé povrchy, jako jsou dveře ledničky, auta nebo reklamní tabule.

Existuje spousta typů magnetických fólií, například se samolepící vrstvou, kterou můžete přilepit k jakémukoliv povrchu, zcela bez větší práce.

Barevná magnetická fólie je navíc doplněna různými barvami a je skvělou možností pro vytváření pestrobarevných magnetických designů.

Rozsviťte svůj domov barevnými kombinacemi magnetických fólií. Najdete je v široké barevné nabídce.

Magnetická fólie s potiskem je vyrobena s nejrůznějšími motivy, vzory, logy nebo texty na jejím povrchu.

Jak magnetické fólie využít?

Magnetické folie jsou skvělou volbou pro vytvoření reklamních nálepek a tabulí, zejména proto že je můžete jednoduše připevnit na různé kovové povrchy, jako jsou karoserie nebo výlohy.

Vytvořte si, díky magnetickým fóliím označovací štítky, které můžete snadno sundávat a přesunovat podle potřeby. Jako například k označení hrnců s uvařeným jídlem.

Jsou taktéž ideální pro vytvoření dekorativních a designových prvků pro váš dům. Jednoduše si vytvořte magnetické obrázky, vzory nebo tabule.

Jak už bylo zmiňováno, magnetické fólie se skvěle hodí k propagaci vaší firmy, zejména pokud je umístěna na vašem autě. Přizpůsobení vozidla. Vytvořte si vlastní magnetické nálepky, loga nebo grafiku a připevněte je na karoserii auta.

Vytvořte si vlastní magnetickou deskovou hru. Buďto ji opravdu budete hrát a je to skvělá zábava při pořádání zábavného večera s přáteli, nebo ji použijte jako doplněk na vaší stěně nebo lednici. Zabavit se můžete i jednoduchou magnetickou skládačkou, jako na obrázku.

S magnetickou fólií vy a vaše děti můžete vytvořit magnetické obrázky, koláže nebo magenty různých barev, tvarů a typů. Vytvořte s dětmi zábavné barevné smajlíky, které mohou označovat například, jak dobře byly odvedeny domácí práce nebo úkoly do školy.

Vytvořte si magnetickou foto stěnu na lednici, magnetické fotoalbum nebo magnetické rámečky a vystavte si momenty, které jsou pro vás nejcennější.

Edukace a učení: Magnetické folie jsou také skvělým nástrojem pro vzdělávání a učení. Vyrobte z ní písmena, číslice, symboly nebo geometrické tvary, které pomohou vašim dětem se učit.

Magnetické fólie mají vysoký potenciál udělat z domova, kanceláře, dětského pokojíčku nebo dílny o něco útulnější místo. Využijte naše tipy a připojte se do skupiny spokojených uživatelů. Nejlepší na tom všem je, že jsou magnetické fólii, při správném zacházení a údržbě skoro nezničitelné a mohou vám velmi dlouho sloužit. Jsou odolné vůči vodě a běžným čisticím prostředkům, pokud jde o údržbu, stačí je otřít vlhkým hadříkem nebo opláchnout vodou, aby zůstaly čisté a dlouhotrvající.

Zurück zum Einkaufen