Jak vytvořit vlastní magnetickou fotogalerii

 

Vytvoření vlastní magnetické fotogalerie je skvělý způsob, jak si vystavit své oblíbené fotografie a udělat váš domov ještě útulnějším. My vám ukážeme, jak na to!

Co budete potřebovat:

  • Zakupte si dostatečný počet magnetických fólií, aby pokryly plochu, kterou chcete použít pro svoji fotogalerii.
  • Vyberte své oblíbené fotografie, které chcete vystavit. Mohou to být vzpomínky na dovolenou, rodinné okamžiky, svatbu, či prostě snímky, které pro vás mají význam.
  • Kvalitní nůžky vám pomohou přesně vystřihnout fotografie.
  • Pokud si přejete upravit nebo ozdobit fotografie, můžete použít fixy, barvy nebo tiskárnu, abyste přidali kreativní prvky.
  • Budete potřebovat lepicí materiál, abyste mohli připevnit magnetickou fólii na vaše vybrané místo.

Postup

  1. Vyberte místo ve vašem domě, kde chcete vytvořit magnetickou fotogalerii. Může to být na chladničce, na stěně v obývacím pokoji, v dětském pokoji nebo kdekoli jinde, kde si přejete své fotografie vystavit.
  2. Projděte své fotografie a vyberte ty, které si přejete použít v galerii. Můžete je případně digitalizovat naskenováním, pokud jsou v tištěné podobě.
  3. Pokud si přejete, upravte nebo ozdobte své fotografie podle svého vkusu. Můžete přidat filtry, text, nebo jiné prvky.
  4. Pokud máte digitální kopie fotografií, můžete je vytisknout na magnetický fotopapír. Nebo můžete použít běžný fotopapír, který později přilepíte na magnetickou fólii.
  5. Přesně vystřihněte každou fotografii podle vašich představ. Můžete volit různé tvary, jako čtverce, kruhy, obdélníky nebo srdce.
  6. Na zadní stranu každé vystřižené fotografie přilepte magnetickou fólii nebo magnetický pásek. Ujistěte se, že jsou pevně přilepeny a drží na místě.
  7. Nyní připevněte fotografie na místo, které jste vybrali. Magnetická fólie by měla bez problémů držet na chladničce nebo stěně.
  8. Začněte uspořádávat fotografie podle vašeho vkusu a vytvořte design, který vám bude připomínat důležité momenty. Můžete také přidat dekorace nebo malé ozdoby.
  9. Magnetická fólie umožňuje snadné přidávání nebo výměnu fotografií, takže můžete galerii průběžně aktualizovat podle nových vzpomínek a událostí.
  10. Tímto způsobem si můžete vytvořit krásnou magnetickou fotogalerii, která zkrášlí váš domov a připomene vám důležité momenty vašeho života.

Více zde:  https://www.youtube.com/watch?v=b5J9C_3z_GA

Zurück zum Einkaufen