Magnetické fólie na auto

Magnetické folie na auto 

Magnetická fólie na auto je skvělým způsobem, jak efektivně využít povrch vašeho vozidla pro vytvoření moderní reklamy, viditelného označení nebo dekorace. Tato inovativní technologie vám umožňuje snadno a bezpečně připevnit folii na karoserii auta, ale i ji rychle odstranit pokud potřebujete někam soukromě vyjet.

Magnetická fólie poskytuje zobrazení výrazných vizuálních efektů a umožňuje vám efektivně propagovat svou firmu. S širokým spektrem barev, designů a vlastností nabízí magnetická folie neomezené možnosti pro personalizaci vašeho vozidla. Bez nutnosti permanentního polepu či lakování je to ideální volba pro ty, kteří hledají flexibilní a levnější řešení v propagaci své firmy. Připojte se k trendu a využijte výhody magnetické folie na auto pro zaujetí pozornosti na silnici a přitáhnutí nových zákazníků.

Skladování magnetické fólie

Správné skladování magnetické fólie je klíčovým prvkem pro zajištění maximálního magnetického efektu, ale také zajistí delší životnost.

Nejlepším způsobem je skladovat magnetickou fólii ve vodorovné poloze na rovném povrchu. Folie by neměla být vystavována přímému slunečnímu záření nebo extrémním teplotám, které by mohly ovlivnit její vlastnosti. Magnetickou fólii, pokud je to nutné, rolujte potisknutou stranou ven, aby nedošlo k trvalé deformaci fólie, která vám zkomplikuje budoucí aplikaci na karoserii. Vybírejte místo, které je suché s dobrou cirkulací vzduchu, daleko od magnetického pole, které může být produkováno reproduktory, silnými magnety nebo elektronickými zařízeními.

Příprava povrchu před instalací

Správná příprava povrchu je klíčová pro optimální instalaci magnetické fólie na vaše vozidlo. Předtím než začnete aplikovat fólii, je důležité zajistit, že povrch karoserie je čistý, suchý a hladký.

Prvním krokem je důkladné umytí automobilu. Použijte vhodné přípravky a teplou vodu, abyste odstranili veškerou špínu, prach, vosk, ochranné prostředky a nečistoty z povrchu karoserie. Důkladně opláchněte a osušte karoserii, abyste se zbavili všech vodních skvrn.

Po vyčištění povrchu je také vhodné provést kontrolu případných nerovností, hrbolů, nebo nerovných povrchů. Pokud jsou přítomny, mohou snížit přilnavost magnetické fólie a způsobit nežádoucí bubliny nebo pohyb fólie během jízdy.

Aplikace magnetické fólie

Celá aplikace magnetické fólie na vaše vozidlo je relativně snadný proces, který vyžaduje správnou techniku, ale hlavně pečlivost.

Nejprve umístěte fólii na správné místo na autě a zkontrolujte, zde všude přiléhá a nikde se netvoří bubliny. Hned poté ji začněte pevně přitiskovat na povrch vozidla. Použijte dlaně nebo hladkou rovnou plochu, například kreditní kartu, abyste odstranili případné vzduchové bubliny.

Dbejte především na to, aby fólie byla pevně přichycená na všech jejích okrajích. Pokud se okraje fólie odlepují, pevně je přitiskněte.

Zajistěte, že fólie není po přilepení vystavena teplotám vyšším, nebo nižším, než jsou schopny odolat. Pokud na ně dlouhodobě bude působit sluneční světlo, je možné, že dojde k vyblednutí potisku a vytvoření barevné skvrny na kovovém povrchu.

Jak magnetickou fólii odstranit?

Opatrně zvednete okraj fólie, pomalu a postupně odstraňujte fólii směrem ven. Pokud se fólie příliš obtížně odstraňuje, můžete použít tepelný zdroj, například fén, aby se fólie zahřála. Teplá fólie bude pružnější a snadněji se oddělí od povrchu.

Při odstraňování fólie se ujistěte, že nedochází k poškození laku nebo povrchu auta.

Čištění magnetických fólií

Umístěte fólii na rovnou a čistou plochu. Pro odstranění prachu a nečistot z fólie použijte měkký hadřík nebo houbičku namočenou v mírném čisticím prostředku nebo vodě s mýdlem. Opatrně setřete povrch fólie. Pokud je povrch fólie více zanesený, je potřeba použít speciálních prostředků určených na magnetické materiály.

Magnetická fólie musí zůstat čistá a suchá

Je nezbytně důležité udržovat magnetickou fólii čistou a suchou, aby zůstala plně funkční. Před mytím auta v myčce je nutné magnetickou fólii odstranit, abyste předešli případnému poškození. Je potřeba předejít pronikání dešťové vody, vody z myčky mezi magnetickou fólii a povrch vozidla. V případě, že dojde k zachycení vlhkosti, ihned ji osušte.

Zurück zum Einkaufen